cateraars - Meteren

Meteren, Gelderland8 cateraars in jouw omgeving

Huur de beste cateraars in Meteren in

Met een catering service kan men verschillende taken verzorgen bij de organisatie van evenementen en zich vervolgens richten op de gasten, zodat zij van het moment kunnen genieten. De cateraar is gewend om zowel voor de gastronomische delen te zorgen, als voor andere taken tijdens een evenement, zoals bijvoorbeeld verjaardagen, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, bruiloften, afstudeerfeestjes en benefiet evenementen. Hij biedt gepersonaliseerde menu's aan evenals verschillende keuzes wat betreft buffetten, ontbijt, brunch, diner en andere zaken afhankelijk van de behoeften. Zijn klantenkring bestaat uit zowel particulieren als professionals, maar ook functionarissen.
Vleeshalle Dpo
1
5308 JA Aalst19.9 km van Meteren
Wij verzorgen u bbq - koude & warme buffetten aan huis of feestzaal voor meer info neem gerust contact op *information hidden*
Oerfrietwagen
2
5251 CZ Vlijmen26.9 km van Meteren
Voor het verzorgen van oerfriet op feesten festivals
Culiflex.Nl
3

Cateraar

4011 EP Zoelen11.8 km van Meteren
A2 Catering & Organisatie
4
5582 BS Waalre55.6 km van Meteren
A2 Catering is een familiebedrijf al meer dan 15 jaar catering verzorgt in de regio Eindhoven. Of het nu gaat om een eenvoudig buffet, een zakelijke brunch of een compleet event. Familie van der Steen in Waalre verzorgt graag alles passend bij uw behoeftes.
D-Elicious Catering
5
6710 DA Ede46.4 km van Meteren
Wij zijn een all-round cateringbedrijf met jarenlange ervaring binnen zowel bedrijfscatering alsook party catering. Wij leveren altijd maatwerk op basis van uw wensen en beschikbare budget.
Creperie, La
6

Cateraar

5481 XA Schijndel31.3 km van Meteren
Orginele Bretonse crêpe op leuke manier gebakken. Met vele mogelijkheden van ontbijt tot nagerecht.
Chefpriv
7

Cateraar

4194 VV Meteren
J. Van Den Ham
8
4194 VV Meteren

Opleiding en training om een cateraar te worden

Het cateringberoep is toegankelijk vanuit verschillende kwalificatieniveaus, waarvan het minimum een diploma op niveau V is zoals een CAP (vakdiploma) in koken of een CAP in varkensvleesbewerking en catering - de aanvullende vermelding (MC) in catering is een pluspunt waarmee je snel een verantwoordelijke positie kunt krijgen. Een niveau hoger dan de CAP, die in twee jaar na het derde jaar wordt voorbereid, zijn er diploma's op niveau IV zoals de BP-kok, de BP-varkensslager en cateraar, de Bac pro-slager, varkensslager, cateraar en de Bac techno-hotelindustrie - de MC-receptie-organisator is een specialisatie die meer deuren opent. Op een hoger niveau - een diploma op niveau III - is er de BM cateraar-receptie-organisator, de BTS hotel- en cateringoptie B culinaire kunst, tafelkunst en service, evenals de MOF cateraar en slager. Het is ook mogelijk om na een CAP in koken en meerdere jaren ervaring een CQP cateraar-receptie-organisator te behalen.

Werkgebied van een cateraar

De evenementencateraar werkt als onderdeel van een team om aan alle eisen van particuliere, professionele of officiële klanten te voldoen. Samen met zijn team superviseert, installeert, bevoorraadt en demonteert hij een buffet nadat hij verschillende gerechten aan de gasten heeft gepresenteerd tijdens een proefsessie - dit geldt vooral voor bruiloften en grote zakelijke feesten. In het geval van een buffet kan de cateraar ook de gerechten leveren, zodat de gasten ze kunnen afschrikken en serveren zoals ze willen. De cateraar kan zijn klanten ook helpen bij het kiezen van maaltijden, menu's enzovoort voor verschillende evenementen door hen aanvullende diensten aan te bieden: verhuur van ruimtes en meubilair, zorg voor logistiek, etc. In feite is een cateringdienst rond 4 belangrijke gebieden georganiseerd: - Culinaire productie: productie van gerechten en andere items, voorbereiding van de presentatie, verpakking van producten, etc. - Planning en organisatie: advies, evenementplanning, organisatie van aanvullende diensten (decoratie, verhuur van ruimtes, entertainmentapparatuur, etc.), keuze van aanvullende leveranciers, etc. - Receptiemanagement: voorbereiding van de bestelling (productie, verpakking en levering), opzetten van de locatie, transporteren en lossen van de producten, opzetten van het buffet en de tafels, organiseren van de bar, etc. - Commercieel beheer en operaties: voorraad- en leveranciersbeheer, ontwikkeling van een marketingbenadering en een commercieel aanbod, etc.

Waarom gebruik maken van een cateraar?

Het gebruik van een catering service stelt u in staat om veel van de taken te verzorgen die betrokken zijn bij het organiseren van een evenement. U kunt zich dan volledig concentreren op de ontvangst en de gasten verzorgen zodat ze zo comfortabel mogelijk zijn.

Hoe vind ik een cateraar?

Om een cateraar te vinden, is er niets eenvoudiger dan door een directory zoals StarOfService te gaan, die verschillende vakmensen biedt die in staat zijn om aan elke vraag te voldoen. De zoekstappen zijn vereenvoudigd en het is gemakkelijk om contact op te nemen met een evenement cateraar in uw regio of stad.

Catering tarieven

De kosten van een cateraar variëren afhankelijk van de wensen van de klant. Voor de organisatie van bijvoorbeeld een koud buffet, moet je rekenen vanaf 15 € per persoon, terwijl voor een bedrijfsevenement met aanvullende diensten, de gemiddelde kosten 90 € per persoon zijn. Voor een cocktailfeest, kun je verwachten ongeveer 12 € per persoon te betalen voor een aperitief en 30 € voor een meer substantieel cocktailfeest. Zittende maaltijden kosten over het algemeen tussen de 15 € en 40 € per persoon.

Hoe kies je een cateraar?

Het organiseren van een evenement vereist het overwegen van verschillende elementen en het maaltijdgedeelte is een van de meest stressvolle. Hier komt de evenementen cateraar in beeld, aangezien hij alles kan regelen. Om de cateraar te kiezen, wordt aanbevolen dat u een set specificaties opstelt waarmee u uw behoeften kunt identificeren en deze gemakkelijker aan de dienstverleners kunt communiceren. De cateraar moet de verwachtingen van zijn klanten begrijpen en hun behoeften en wensen echt kennen. Het is belangrijk dat het gevoel overgaat, anders kan de samenwerking niet werken. Ten tweede is de keuze van de juiste dienstverlener ongetwijfeld gebaseerd op klantbeoordelingen en aanbevelingen. Het is zeer belangrijk om op deze aandacht te letten en u kunt ze gemakkelijk vinden op sociale netwerken of in uw vriendenkring. Dit maakt het gemakkelijker om ze te sorteren.

Vragen om te stellen aan een cateraar tijdens het eerste contact

- Wat is uw werkterrein en hoeveel kost het om naar de locatie te reizen? - Wat is uw plan als gasten op het laatste moment annuleren of worden toegevoegd? - Wat zijn uw plannen in geval van problemen met de service, het menu of het transport van de producten? - Is het mogelijk om in termijnen te betalen voor de service? - Biedt u verzekering aan in geval van annulering?

NA

NA